Zaferi'nin 101. Yılı Etkinlikleri Şuhut'ta Başlıyor

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, Büyük Taarruz Zaferi'nin 101. yılı etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçıları muhteşem bir konserle sahne alacak

Gündem 25.08.2023 15:38:53 0
Zaferi

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, Büyük Taarruz Zaferi'nin 101. yılı etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçıları muhteşem bir konserle sahne alacak.

Afyonkarahisar, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı topraklarda, Büyük Taarruz Zaferi'nin 101. yılını kutluyor. 

Büyük Taarruz Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü sanatçıları tarafından unutulmaz bir konser gerçekleştirilecek.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleşen ve Türk Milleti'nin kahramanlığını tüm dünyaya gösteren Büyük Taarruz Zaferi'nin 101. yılı kutlama için hazırlıklar tamamlandı. 

Kutlamalar bugün itibarıyla başlıyor.

Kocatepe'nin de içinde bulunduğu Şuhut ilçesinde gerçekleştirilecek kutlama etkinliklerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü sanatçıları da yer alacak.

25 Ağustos Cuma günü saat 21.30'da Şuhut Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek konser etkinliğinde, 140 sanatçı ve 45 kişilik muhteşem bir ekip sahne alacak. 

"Zafere Doğru: Ezelden Ebede" adlı Türk Halk Müziği Konseri ve Dramatik Dans Gösterisi ile Millî Mücadele Kahramanları anısına unutulmaz bir performans sergilenecek.

#Afyonkarahisar #Zafer #Kültür #Sanat #Konser #Etkinlik #Kutlama


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °