Zeybek Başkan, Çalışan Gazetecileri Unutmadı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, gazetecilerin fedakârlıklarını vurgulayarak, basının önemine dikkat çekti

Gündem 10.01.2024 11:28:23 0
Zeybek Başkan, Çalışan Gazetecileri Unutmadı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Başkan Zeybek, mesajında gazeteciliğin önemine vurgu yaparak, bu mesleğin zor şartlar altında yapılan büyük fedakârlıklar gerektiren bir görev olduğunu belirtti.

Zeybek, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Gazetecilerimiz, gece gündüz demeden haber peşinde koşarak kamuoyunu aydınlatma görevini üstleniyorlar.

Zorlu şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumu gelişen olaylar konusunda bilgilendirirken, aynı zamanda halkın taleplerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getiriyorlar. 

Özellikle yerel basınımız, ilimizdeki gelişmeler hakkında halkımızı bilgilendirirken, kültürel ve sosyal gelişime de önemli katkılarda bulunuyor."

Teknolojik gelişmelerin etkisiyle bilgi çağında basının öneminin daha da arttığını vurgulayan Zeybek, 

"Basın, bireyin haber alma hakkını sağlayan, doğru, ilkeli ve tarafsız bir görev anlayışıyla toplumu bilgilendiren en etkili araçlardan biri haline gelmiştir" dedi.

Başkan Zeybek, tarafsız ve doğru haberciliği benimseyen gazetecilere teşekkür ederek, "Gazeteci arkadaşlarımıza ortaya koydukları büyük emek dolayısıyla teşekkür ediyorum. 

Basın çalışanlarına karşılaştıkları sorunların çözümü konusunda her zaman destek olmaya devam edeceğimi belirtmek isterim" diye ekledi.

Son olarak Zeybek, "Bu anlamlı gün dolayısıyla mesleklerini etik, ahlak kuralları çerçevesinde büyük bir özveriyle yerine getiren tüm basın mensuplarını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

#ÇalışanGazetecilerGünü #Basın #Haber #Afyonkarahisar #Gazetecilik #MeslekOnurunuKoruyoruz


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °