Ziraat Türkiye Kupası'nda, Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Güneş'e Görev Verildi

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Boluspor ve Karaman FK arasındaki mücadelede görev alacak.

Gündem 31.10.2023 08:43:26 0
Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası'nın heyecanı 3. Tur maçlarıyla devam ederken, Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, bu prestijli turnuvada görev almaya hazırlanıyor. 

Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı tarafından gözlemci olarak atanmış olan Güneş, Çarşamba günü TFF 1. Lig temsilcisi Boluspor ile TFF 2. Lig Kırmızı grup temsilcisi Karaman FK arasındaki karşılaşmada sahada olacak.

Süleyman Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'nın 3. Tur mücadelesinde görev yapacak olan hakemler arasında yer alarak, maçın adaletli ve düzenli bir şekilde yönetilmesine katkıda bulunacak.

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı ve B Klasman Gözlemcisi olarak sahada yer alacak olan Güneş, uzun yıllardır hakemlik camiasına verdiği katkı ve tecrübesiyle tanınıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nın heyecanla beklenen 3. Tur maçı, Boluspor ve Karaman FK takımları arasında çekişmeli bir mücadeleye sahne olacak.

#ZiraatTürkiyeKupası #SüleymanGüneş #Hakemlik #Futbol #Boluspor #KaramanFK #TürkiyeKupası3Tur


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °