Ne yazık ki Gazze'de 36 gündür dünyanın gözleri önünde Filistinli kardeşlerimize yapılan katliam ve zulümler Acımasızca devam ediyor.
Binlerce çocuk ve sivilin yaşamanı yitirdiği bu zulme özellikle Avrupalı ülkeler başta olmak üzere batı dünyasının sesinin çıkmadığı tersine destek verdiğini görüyoruz.
Ukrayna’da yaşananlara insanlık suçu işleniyor diye bas bas bağıranlar söz konusu Müslümanlar olunca neden susuyorlar?
İsrail Gazze’de insanlığı çiğniyor.
Hastaneleri, okulları, ibadethaneleri bombalıyor.
Neden Ukrayna'da sivillerin gıda, su ve ilaca erişimini engellemek savaş suçuyken Gazze'de değil?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu insanlık ayıbına susmadı ve onun liderliğinde Gazze'deki kardeşlerimizi sahipsiz bırakmadı.
Türkiye, bu zamana kadar din, dil ve ırk ayrımı yapmadan nasıl dünyada zulme uğrayan tüm toplumların yanında olduysa, bugün de olacaktır.
Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu savaşın kalıcı barışa giden yolu açması için Türkiye sorumluluk almaktan asla kaçınmayacaktır.
Kalben inanıyorum ki Filistinli kardeşlerimizin yaşadıkları bu zulüm yakında son bulacak, bu anafordan, Sayın Cumhurbaşkanı liderliğinde atılan adımlarla çıkacaktır.
Zalimler için Yasasın Cehennem...













Yorumlar