Gözden Kaçırmayın

MÜHİMMAT PATLAMASI ŞEHİTLERİ 14 YIL SONRA DUALARLA ANILDIMÜHİMMAT PATLAMASI ŞEHİTLERİ 14 YIL SONRA DUALARLA ANILDI

 Afyonkarahisar, uluslararası motokros organizasyonlarına ev sahipliği yaparken, kentteki yarış heyecanını yakından takip eden isimler arasında Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş da yer aldı.

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, Avrupa Motokros Şampiyonası kapsamında düzenlenen EMX125 Türkiye ile EMX250 Türkiye final yarışlarını izledi.

AFYONKARAHİSAR’DA MOTOKROS HEYECANI

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Avrupa Motokros Şampiyonası EMX125 Türkiye ve EMX250 Türkiye final yarışları, yarış severlere heyecanlı anlar yaşattı.

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş da düzenlenen final yarışlarını yerinde takip ederek yarış heyecanına ortak oldu.

EMX125 TÜRKİYE VE EMX250 TÜRKİYE FİNALLERİ

Avrupa Motokros Şampiyonası kapsamında gerçekleştirilen EMX125 Türkiye ve EMX250 Türkiye final yarışları, Afyonkarahisar’da düzenlendi.

Vali Dr. Naci Aktaş, organizasyon kapsamında gerçekleştirilen her iki kategorideki final yarışlarını izledi.

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş’ın yarışları takip etmesiyle kentte düzenlenen motokros organizasyonuna ilişkin programın önemli bir bölümü de yerinde takip edilmiş oldu.