Ülkü Ocakları, kan kardeşliği kuracak

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar  gönüllere taht kuran ismi Vali Doç. Dr. Kübra Yüran, Yiğitbaşı'nın her programında çocuklara olan ilgisiyle dikkat çekiyor.Afyonkarahisar gönüllere taht kuran ismi Vali Doç. Dr. Kübra Yüran, Yiğitbaşı'nın her programında çocuklara olan ilgisiyle dikkat çekiyor.

 

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları, Afyonkarahisar Kızılay Kan Merkezi'ne kısa vadede 1000 ünite kan bağışı yapmayı planlıyor


Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar 
Kızılay Kan Bağış Merkezi'ni ziyaret etti. 

"İSTİŞARELERDE BULUNDUK"
Başkan Çetinkaya, "Kızılay çalısanlarının 1 Mayıs İşci Bayramını kutladık. Ülkü Ocakları ve Kızılay İşbirliği ile hayata geçirilecek Olan Kan Bağış Organizasyonu için istişarelerde bulunduk" dedi. 

"KUTLU MİLLETİMİZE HİZMET EDİYORUZ"
Başkan Çetinkaya, "Bağrından çıktkığımız Türk Milleti'ne her alanda ve her şartta hizmet etmek bizim asli vazifemiz. Bugün kan bağışı kutlu milletimiz için ihtiyaçtır. Biz de Ülkü Ocakları olarak kısa sürede 1000 ünite kan bağışı yaparak vazifemizi yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.