Gözden Kaçırmayın

Afyon’da Cumhuriyet’in 103. Yılı Coşku ile KutlandıAfyon’da Cumhuriyet’in 103. Yılı Coşku ile Kutlandı

Hasan Arslan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı: Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Hasan Arslan, Cumhuriyet’in ilanının 103. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Arslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Facebook hesabından anlamlı bir kutlama mesajı paylaştı. Cumhuriyet’in 103. yıl dönümünde Türkiye’de ve dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan vatandaşlara seslenen Arslan, Cumhuriyet’in daha güçlü yarınlara taşınması için birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Hasan Arslan’dan Cumhuriyet’in 103. Yılına Özel Kutlama

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm vatandaşların bayramını kutlayan Hasan Arslan, Türkiye’ye gönül bağıyla bağlı olan herkese seslendi.

Arslan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Gönlü Türkiye ile atan, ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşayan tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı canıgönülden kutluyorum.”

Atatürk, Silah Arkadaşları ve Şehitleri Unutmadı

Cumhuriyet’in kuruluşunda emeği geçenleri de anan Hasan Arslan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna mücadele eden tüm kahramanlara minnet duyduğunu belirtti.

Arslan, mesajının devamında şu sözleri kullandı:

“Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

“Cumhuriyetimizi Daha Güçlü Yarınlara Taşımaya Kararlıyız”

Hasan Arslan, Cumhuriyet’in geleceğine ilişkin mesajında Türkiye’nin köklü tarihinden aldığı güçle ilerlemeye devam edeceğini vurguladı.

Birlik ve dayanışmanın önemine işaret eden Arslan, “Binlerce yıllık köklü tarihimizden aldığımız ilhamla; Cumhuriyetimizi el ele, gönül gönüle çok daha güçlü ve aydınlık yarınlara taşımaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Hasan Arslan’dan Birlik ve Beraberlik Çağrısı

Cumhuriyet Bayramı mesajını toplumsal birlik ve beraberlik temennisiyle tamamlayan Hasan Arslan, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Cumhuriyetimizin 103. yılı kutlu olsun!” sözleriyle tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Arslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhuriyet'in kazanımlarının korunması ve gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakılması düşüncesi öne çıktı.

Haberi Daha Akıcı ve Özgün YazTekrarlanan Bölümleri KısaltBaşlığı SEO İçin Güçlendir